kružni tok ugovor 2017

Posušje: Umjesto semafora novi kružni tok

U utorak, 12. prosinca 2017., potpisan je ugovor između Općine Posušje i KTM Brina d.o.o. o izgradnji kružnog toka na Trgu Ivana Pavla… more »

priznanje web1

Fra Milan Lončar Turistički veleposlanik dobre volje za Izrael

Na hodočašću u Svetu Zemlju od 17. do 24. listopada ove godine, u subotu, 21. listopada, u Franjevačkom samostanu u Ein Karemu, a… more »

IMG_5035 (Large)

UGP: Bili smo i bit ćemo za otvoreni i konstruktivni dijalog temeljen na činjenicama

U srijedu, 14. lipnja 2017., održana je 14. sjednica Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP).Upravni odbor je prihvatio nacrte izvješća o radu UO… more »

Zgrada

Planet d.o.o. donirao materijal i opremu Srednjoj strukovnoj školi

Nova šklska godina je započela, što znači da se krenulo sa realizacijom nastavnog plana i programa. Kako teorijskog tako i praktičnog dijela, jer… more »

IMG_1894

Pravilnici o ambalaži i ambalažnom otpadu stavljeni van snage !!!

Federalna Vlada je na sjednici održanoj  2. veljače 2016. godine, donijela Odluku o usvajanju Pravilnika o prestanku važenja Pravilnika o upravljanju ambalažom i… more »

1

Ivan Pavković: Mladi, krenite odlučnije u poslovni svijet i osnujte svoje tvrtke

Udruga gospodarstvenika Posušje jedan je od najjačih gospodarskih kolektiva u BiH s prihodima većima od pola milijarde maraka godišnje i više od 1600 zaposlenih.… more »

goricaa1

Granični prijelaz Gorica-Vinjani Donji, od 10. siječnja, zatvoren četiri mjeseca

Prema obavijesti od 18.12 2015. godine, koju je uputio ravnatelj Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) Miro Džakula, Granični prijelz Gorica – Vinjani Donji… more »

Ante jukić-atelier

Intervju: Član UGP-a Ante Jukić – kandidat za Hrvatski sabor

 Tvrtka ˝Atelier Jukić˝d.o.o. poznata je u čitavoj Hercegovini, a čovjek koji stoji iza ovog brenda je Ante Jukić, kandidat na listi Domoljubne koalicije… more »

FMRPO

FMRPO: JAVNI NATJEČAJ – kreditni poticaji za razvoj u 2015.

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Javni natječaj za odabir korisnika kreditnih sredstava po Programu „Kreditni poticaj razvoja poduzetništva i obrta“.… more »

soldo

Martin Soldo: Bogatstvo je imati posao na svom pragu

Svakodnevno mediji bruje o odlasku mladih iz Zapadne Hercegovine trbuhom za kruhom, no malo je onih koji pišu i govore o mladima koji… more »