IMG_5050 (Large)

Mostar: Pro Domo otvorio novi izložbeno-prodajni salon

U srijedu, 21. lipnja 2017.,  u Mostaru je  Pro Domo d.o.o. Posušje otvorio prodajno izložbeni salon namještaja poznate svjetkske marke Natuzzi Italia. Ovo… more »

lager-ljubuski-11-810x542

Lager d.o.o. povećao proizvodnju u svojoj tvornici u Ljubuškom

Na web portalu Jabuka.tv objavljen je tekst o uspješnom poslovanju tvrtke International iz Ljubuškog. Vlasnik International d.o.o.  je člana Udruge gospodarstvenika Posušje. Tekst… more »

IMG_9309 (Large)

MEGGLE: U tijeku uspješan projekt „Kuhaj Predobro by Meggle“!

U tijeku je uspješan projekt Srednje strukovne škole Posušje –smjer kuhari i  Meggle d.o.o. Posušje, a riječ je o edukativnoj radionici koja se… more »

1 (Large)

Rakitno: Mesna industrija završava nove proizvodne objekte za preradu svježeg mesa

Mesna industrija Rakitno, za desetak dana, započet će s radom u novom proizvodnom pogonu za preradu i pakiranje svježeg mesa. Novi objekti su… more »

1

Posušje: FeMis d.o.o. raspisao natječaj za deset djelatnika

Član Udruge gospodarstvenika Posušje, FeMis d.o.o., raspisao je natječaj za deset djelatnika, koji bi trebali dobiti zaposlenje u novom proizvodnom pogonu u krugu… more »

01

Sudske pristojbe deset puta veće u Županiji ZH nego u Kantonu Sarajevo !!!

U utorak, 21. ožujka 2017., u dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) u Širokom Brijegu, održan je Stručni skup na temu: Reforma… more »

Mrvelji -TG

Tomislavgrad: Mrvelji d.o.o. Posušje grade sportsku dvoranu u Brišniku

Član Udruge gospodarstvenika Posušje, građevinska tvrtka Mrvelji d.o.o., dobila je posao na izgradnji sportske dvorane Osnovne škole Mije Čuića u Brišniku, općina Tomislavgrad.… more »

VL trošak rada

VL: Udruga gospodarstvenika Posušje jedna je od najorganiziranijih gospodarskih organizacija u BiH

Iako stručnjaci uporno daju savjete Federaciji što činiti kako bi se olakšalo poslovanje u ovoj državi, njih se uglavnom ignorira. Donose se uglavnom… more »

logo

Posušje: KTM Brina d.o.o. traži 29 novih zaposlenika

Član Udruge gospodarstvenika Posušje, KTM Brina d.o.o., danas je objavio natječaj za prijem 29 novih zaposlenika za slijedeća radna mjesta: Građevinski inženjer 2,… more »

kror-logo-7

Posušje: KROR d.o.o. raspisao natječaj za 23 nova radna mjesta !

KROR d.o.o  Posušje raspisao je natječaj za 23 nova radna mjesta. Dipl.ing. građevine – 1 djelatnik za rad u Hrvatskoj Rukovoditelj građevinskom dizalicom… more »