Mesna industrija Rakitno d.o.o. podržala rad Vijeća mladih općine Posušje

0
369

U četvrtak, 29. rujna 2016. godine, u prostorijama Udruge gospodarstvenika Posušje, potpisan je Ugovor o suradnji između tvrtke Mesna industrija Rakitno i Vijeća mladih općine Posušje. Ugovor su potpisali gospodin Ivan Pavković, jedan od direktora i suvlasnika u poslovnom sustavu Šišović i Mate Lončar, predsjednik Vijeća mladih.

Predmet Ugovora je suradnja između tvrtke Mesna industrija Rakitno i Vijeća mladih općine Posušje, kao i međusobna podrška u radu i djelovanju kroz podršku i reklamu, koja će se izvršavati u skladu s dogovorenom ponudom.

Tvrtka Mesna industrija Rakitno moderan je i prepoznatljiv brand još od početka 20. stoljeća, spoj tradicije i najmodernije tehnologije, koja djeluje u sustavu društva Šišović. Tvrtka je s pravom ponosna na svoje uspjehe. Rast i razvoj društva iz godine u godinu dokaz je da Šišović to radi najbolje. Povjerenje vjernih kupaca i onih koji će to tek postati, zalog je zajedničke još sretnije budućnosti. U duhu domaćih proizvoda, recepata naših djedova, nezamjenjivih okusa i mirisa tradicionalnih mesnih delicija i najfinijeg mlijeka, a po normama kakve važe na najzahtjevnijim tržištima Europe, Šišović osigurava vašu kvalitetnu prehranu.

Veliko HVALA tvrtci Mesna industrija Rakitno i obitelji Pavković!

Vijeće mladih općine Posušje