UGP: Održana 31. sjednica Upravnog odbora

0
153

U četvrtak, 10. 9. 2015. godine, održana je 14.(31.) sjednica Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP). Sjednicom je predsjedavao predsjednik UO Marinko Šego, a nazočno je bilo osam od devet članova, te predsjednik NO i tajnik UGP-a.

Na sjednici se raspravljalo o više točaka dnevnog reda između kojih i o ponudi Općine Posušje da UGP bude partner općine u projektu: “Izgradnja logističkog centra za obrtnike, male i srednje agro poduzetnike u poslovnoj zoni Osrdak u Posušju”, na način da UGP financira opremanje dva ureda i opremu u multimedijalnoj dvorani, u sklopu tog centra, sa okvirnim iznos od 10.000 KM, a da zauzvrat može koristiti jedan od ta dva ureda. Upravni odbor nije prihvatio tu ponudu s obrazloženjem, da preseljenje ureda iz grada u poslovnu zonu Osrdak nije dobro rješenja, iz više razloga, a posebice zbog niske razine uređenosti i izgrađenosti zone.

Koncert Prljavog kazališta u Posušju, 13. kolovoza ove godine, održan je prije svega, zahvaljujući Krasnodaru Petroviću i sponzorima, njih 23 od kojih su 21 članovi UGP-a.

Što će se uraditi s viškom novca koji je ostao nakon izmirenja svih troškova, odlučit će  sponzori naknadno.

Proširena sjednica Upravnog odbora u svezi osnivanja županijske udruge gospodarstvenika, održat će se nakon konzultacija s gospodarstvenicima iz drugih općina i gradova.

foto

ugp