UGP: Upravni odbor usvojio Izvješća o radu Udruge i UO

0
226

U četvrtak,  2. 6. 2016. godine, održana je 6. sjednica Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP). Sjednicom je predsjedao predsjednik Ivan Šarić, a na sjednici je bilo osam od devet članova.

Predsjednik Ivan Šarić je upoznao nazočne o nekim značajnijim događanjima od prošle sjednice, između kojih su sastanak s ministrom gospodarstva ŽZH, sastanak po pitanju uvođenja poljoprivredne struke u Srednju strukovnu školu Posušje i poslovni forum “Gospodarski razgovori u Hercegovini”, istaknuti kao najznačajniji događaji od prošle sjednice UO.

Udruga gospodarstvenika će nastaviti s aktivnostima oko uvođenja poljoprivredne struke u SSŠ Posušje, kao i s ranije pokrenutim aktivnostima u cilju usklađivanja sustava obrazovanja  s potrebama tržišta rada.

Upravni odbor je usvojio Izvješće o radu Upravnog odbora kao i Izvješće o radu Udruge te će ista predložiti Skupštini na usvajanje. Redovita Izvještajna Skupština će se održati 30. lipnja ove godine.

Na kraju sjednice, zaključeno je, da se po pitanju Nacrta Prostornog plana općine Posušje, o kojem je javna rasprava u tijeku, tijekom slijedećeg tjedna organizira proširena sjednica Granskog povjerenstva za graditeljstvo i planiranje i da se eventualne primjedbe i prijedlozi upute nadležnoj općinskog službi na razmatranje.

FOTO,      Facebook

ugp