Održan Prvi susret gospodarstvenika iz Posušja i Tomislavgrada

0
255

U petak, 26. svibnja 2017., u restoranu Staza i sportskim terenima Ski & Nature Park na Blidinju, održan je susret članova Udruge gospodarstvenika Posušje i članova Udruge gospodarstvenika i poslodavaca Tomislavgrad. Domaćin ovog zajedničkog druženja bila je Udruga gospodarstvenika Posušje. Nakon međusobnog upoznavanja i uvodnih razgovora, susret je nastavljen u dvorani za sastanke restorana Staza. Skupu se obratio predsjednik UGP-a Ivan Pavković i nakon pozdravnog obraćanja, predstavio je gostima UGP, od ideje o utemeljenju do koje se došlo na hodočašću u Svetoj zemlji u studenom 2010. godine, inicijativni odbor, tijela Udruge i sve one članove koji su obnašali i obnašaju dužnosti u tijelima Udruge, kao i neke temeljne aktivnosti i inicijative koje je poduzimao UGP u proteklih pet i pol godina postojanja.

Ovo je naš Prvi susret i siguran sam da ćemo imati još ovakvih ili sličnih susreta. Cilj ovog i budućih naših zajedničkih druženja jeste, prije svega, upoznati se bolje i razmijeniti međusobno iskustva, kako iz poslovnog, tako i iz društvenog života. Mi smo, prije svega, gospodarstvenici i kao takvi imamo jako puno tema o kojima možemo razgovarati, počevši od poslovnog okruženja i uvjeta poslovanja, prije svega u Posušju i Tomislavgradu, a onda, naravno i o svim drugim pitanjima na višim razinama koja su nam zajednička i koja se tiču svih nas. Siguran sam da će rezultat ovakvih susreta biti i buduća suradnja na nekim konkretnim pitanjima na polju stvaranja povoljnih uvjeta za poslovanje u BiH, rekao je Ivan Pavković u uvodnom obraćanju.

Nakon završetka prezentacije UGP-a, nazočne je pozdravio i ukratko nešto rekao o razlozima utemeljenje Udruge gospodarstvenika i poslodavca Tomislavgrad, njihov predsjednik Robert Zorić.

Nakon razgovora u dvorani, susret je nastavljen na sportskim terenima Ski & Nature Park. Igrale su se utakmice između momčadi UGP-a i UGiPT-a u malom nogometu i boćanju.

Nakon sportskih aktivnosti druženje je nastavljeno u restoranu Staza uz vrhunski pripremljene i poslužene eno-gastrološke specijalitete od izuzetno ljubaznog i uslužnog osoblja ovog uglednog restorana.

FOTO

ugp