UGP: Na šesto poslovno-turističko putovanje ide se u Suboticu

0
176

U utorak, 31. listopada 2017., u uredu Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP), pod predsjedanjem predsjednika Ivana Šarića, održana je 16. sjednica Upravnog odbora.

Članovi Upravnog odbora razgovarali su o više točaka dnevnog reda, od kojih valja istaknuti donošenje odluke o održavanju skupštine UGP-a. Skupština će se održati, 29. ili 30. studenoga 2017., u restoranu Staza na Blidinju. Bit će to 11. skupština od utemeljenja Udruge i ujedno 3. Izborna, na kojoj će se birati sva tijela Udruge, nakon što im u studenom istekne dvogodišnji mandat.

Ove godine članovi UGP-a ići će, od 10. do 12. studenoga, na poslovno-turističko putovanje u Suboticu. Nakon što su putovali u: Izrael, Italiju, Zagreb i Mariju Bistricu, Vukovar i Baranju te prošle godine u Istru, Upravni odbor odlučio je da ovo, šesto po redu, zajedničko putovanje bude posjet institucijama, objektima kulturne baštine, imanjima i tvrtkama koje su u vlasništvu ili su vezane za život Hrvata na prostoru Sjeverne Bačke u Vojvodini.  Tijekom posjeta dogovoren je i susret s predstavnicima Hrvata Subotice.

FOTO

ugp