UGP: Upravni odbor usvojio prijedlog kandidata za izbor tijela Udruge

U petak, 17. studenoga 2017. godine, održana je 17. sjednica Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje. Sjednicom je predsjedao predsjednik Ivan Šarić, a pored njega, na sjednici je nazočilo još pet članova Upravnog odbora, između kojih i predsjednik i dopredsjednik Udruge Ivan Pavković i Pero Lončar.  Na ovoj sjednici se raspravljalo i o prijedlogu kandida za izbor svih tijela Udruge na Izbornoj skupštini, pa su, zbog važnosti tog pitanja, na sjednici nazočili i članovi Nadzornog odbora: Damir Lončar, Veljko Lončar i Marinko Šego.

Upravni odbor je usvojio prijedloge kandidata za: predsjednika i dopredsjednika Udruge te članove Upravnog i Nadzornog odbora. Prijedlozi će se uputiti skupštini na usvajanje koja je zakazana za,  7. prosinca 2017., u 17.00 sati u restoranu Staza, na skijalištu na Blidinju.

Na kraju sjednice predsjednik Upravnog odbora Ivan Šarić se zahvalio kolegama na dobroj i korektnoj suradnji u radu Upravnog odbora pod njegovim predsjedanjem u protekle dvije godine. Ova, 17. po redu sjednica je bila i posljednja sjednica u ovom sastavu Upravnog odbora, jer trojica članova, između kojih i Ivan Šarić, temljem Statuta Udruge, ne mogu više biti birani u Upravni odbor, jer su već bili birani u dva uzastopna mandata po dvije godine.