Božić u Posušju

Poštovani članovi UGP-a,

Udruga PAUK zajedno s ostalim udrugama koje se bave isključivo volonterskim radom u svrhu stvaranja boljeg životnog okruženja, promicanju kulture, umjetnosti i humanitarnog rada organizira Božićni domjenak Božić u Posušju koji će se održati 23.prosinca (ponedjeljak) s početkom u 16:00 sati, na trgu Hrvatskih branitelja ispred zgrade stare škole. Zamišljeno je kao druženje za sve građane Posušja uz kuhano vino, uštipke, sir, pečene kobasice …. Uz Božićne pjesme klapa Zvizdan i Grga te vokalne skupine Bel canto. Ovaj domjenak su podržali i članovi UGP-a tvrtke: Binvest, Šišović, Meggle, OLI, Planet sa doniranjem svojih proizvoda te pekare Braća, Mašić , Bago

Volonteri Posuških udruga djeliti će kobasice, sir, kuhano vino i uštipke građanima. Na štandovima će biti postavljene kutije u koje će svi, koji to žele, moći donirati novčana sredstva u bilo kojem iznosu u koliko su u mogučnosti, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe doma Marija naša nada u kojem sudjeluju i štićenici udruge civilnih invalida iz naše općine Posušje.

Vinarija Zadro je također sponzorirala ovaj događaj darivanjem vina.

Molimo Vas , u koliko Vam Vaše obaveze dozvole da se odazovete Vašim prisustvom Vi i Vaši djelatnici, da podržite ovaj humanitarni događaj i druženje. Nadam se da će ovo postati tradicija u našem Posušju.

Iskreno se nadam odazivu i srdačno Vas pozdravljam.

Krasnodar Petrović