Tvrtka Lager d.o.o. regionalni lider

0
143

Lager d.o.o. i ove godine je sudjelovao na Međunarodnom sajmu Gospodarstva Mostar 2014, na kojem je bio jedini izlagač sa teškom mehanizacijom i samim time atrakcija vanjskog izložbenog prostora.

“Unatoč teškim vremenima nastojimo biti dostupni ljudima i pokazati im na licu mjesta najnovije tehnologije u građevinskoj i popratnoj mehanizaciji. U ovim teškim recesijskim vremenima Lager je jedina tvrtka koja zadnjih par godina na Mostarskom sajmu izlaže tešku građevinsku mehanizaciju. Neki će reći da je Mostar blizu sjedišta naše tvrke ali isto tako Lager je ove godine izlagao na Banjalučkom sajmu gdje je pored nas sa teškim strojevim bila samo jedna tvrtka iz Banja Luke.

Potrebno je istaknuti kako su se pored Mostarskog sajma u isto vrijeme održavali i najveći građevinski sajmovi u regiji  “Međunarodni sajam građevinarstva SEBE Beograd 2014” te Sajam građevinarstva Gornja Radgona u Sloveniji  na kojima je Lager također ove godine sudjelovao. Sve ovo upućuje da je Lager u ovim teškim vremenima tvrtka koja stabilno posluje i samim time pruža sigurnost svojim klijentima. U prilog ovome ide i činjenica da tvrtka Lager svakim danom širi svoju ponudu i nastoji pružiti svojim klijentima sve potrebne usluge na jednom mjestu.

Kako je asortiman naše tvrtke prevelik, na navedenim sajmovima smo predstavili samo mali dio naše ponude i to: HYUNDAI rovokopače i utovarivače, TEREX kombinirke i zglobne dampere, CAT Lift Truck viličare, LAGER poluprikolice iz naših vlastitih pogona INTERNATIONAL Ljubuški, ulja i maziva CHAMPION, te vrhunske gume TITAN i TRIANGLE.

Što se tiče uspješnosti samih sajmova mi volimo reći da je i nadasve beznačajan kontakt dobar kontakt, jer se iz njega može izroditi velika suradnja. Kako smo ostvarili par novih kontakata može se reći da su sajmovi bili uspješni, iako ostaje činjenica da su posjećenost i interesiranje za same sajmove daleko manji nego prije recesijskog perioda. Nadamo se što skorijem oporavku gospodarstva regije i dizanju ovakvih događaja na sasvim novu razinu koju spremno očekujemo” – rekli su nam iz Lager-a

FOTO

lager/ugp