Posušje: Razmjena udžbenika

0
150

Subota (30. kolovoza 2014.) u Kino dvorani u Posušju održana je razmjena udžbenika za učenike Osnovnih i Srednjih škola. Razmjenu je organiziralo Vijeće mladih općine Posušje u suradnji sa Udrugom gospodarstvenika Posušje.

Razmjeni  se odazvao jako veliki broj djece i roditelja, te je svatko za sebe pronašao koju potrebnu knjigu ili udžbenik.

Akcijom je koordinirala Marija Jurišić, predsjednica Udruge „PRIMUS“ i dopredsjednica Vijeća mladih općine Posušje.

Za vrijeme razmjene prikupljali su se stari udžbenici, bilježnice, rokovnici, kajdanke i sl., te je iste odvezla firma „Ladanušić čistoća“ na reciklažu. Prikupljena je velika količina materijala za reciklažu. Hvala gospodinu Ivanu Šariću, direktoru Ladanušić čistoće, na suradnji.

Pokrovitelj razmjene je tvrtka „MEGGLE“ koja je djecu i roditelje darivala svojim mliječnim proizvodima i dijelila rasporede sati za školsku godinu. Hvala tvrtki  „MEGGLE“ i gospođi Jadranki Penava na podršci koju pružaju Vijeću maldih općine Posušje, ali i svim mladima u općini Posušje.

Vijeće mladih općine Posušje, Udruga gospodarstvenika Posušje i MEGGLE svim učenicima žele sretnu i uspješnu novu školsku godinu.

FOTO

VMP