Nova akcija Vijeća mladih općine Posušje

U subotu (18. listopada 2014.) Vijeće mladih općine Posušje organiziralo je još jednu u nizu ekoloških akcija „Jer te se tiče“.

Ovoga puta čistio se prostor oko posuškog nogometnog stadiona „Mokri dolac“.

U 10h, okupilo se 30-ak mladih ljudi i za 2 sata, prikupilo 60 vreća (od 120l) raznog otpada. Prikupljen je i dobar dio krupnog otpada, a sve to odvezlo je Javno poduzeće „Vodovod“ Posušje, kojemu se ovim pute zahvaljujemo na suradnji. I ovoga puta akciji se odazvao veći broj djevojaka nego muškaraca. Hvala svim djevojkama koje su i ovoga puta pokazale svoju snagu i spremnost na društveno djelovanje, spremnost na rad.

Akciji se pridružio Tekwondo Klub Poskok na čelu sa gospodinom Petrom Bobanom, kojem se od srca zahvaljujemo. Također, Tekwondo Klubu „Poskok“ i Nogometnom klubu „Posušje“, koji treniraju na našem stadionu želimo puno sreće i uspjeha u budućem radu, te da promoviraju ime naše općine kao i do sada.

Akciju je podržala i Osnovna škola Ivana Mažuranića Posušje, koju je predstavljala gospođa Ljiljana Pirić. Hvala i njima.

Hvala i Udruzi gospodarstvenika Posušje, a na poseban tajniku udruge, gospodinu Stjepanu Bagi, koji su i ovoga puta podržali naš rad.

Nakon akcije vrijedna ekipa nastavila je ugodno druženje u caffe baru „WINNERS“. (kod Đele)

Prostor oko stadiona sada je čist, a mi i ovim putem želimo zamoliti sve stanovnike općine Posušje da ne bacaju smeće u prirodu i da se konačno prestane sa nesustavnim odlaganjem smeća.

 FOTO

Vijeće mladih općine Posušje