Posušje: Udruga gospodarstvenika omogućila besplatan bežični Internet

0
129

Od subote, 15. studenoga,  na širem području Trga hrvatskih branitelja u Posušju, dostupan je bežični Internet (Wi-Fi) tijekom 24 sata dnevno, za sve korisnike koji imaju prijenosne uređaje koji podržavaju bežični Internet. Besplatni pristup internetu omogućila je Udruga gospodarstvenika Posušje (UGP) koja  financira  postavljanje i održavanje sustava.

Konekcija na Internet se vrši preko dvije pristupne točke: UGP Posušje 1 i UGP Posušje 2., preko paketa usluga HT Mostar  koji omogućuje brzinu pristupa internetu do 25 Mbps, a u istom trenutku internetom se može koristiti do 200 korisnika. Posebnim programima onemogućen je pristup neprimjerenim sadržajima (porno i sl.), kao i skidanje prevelikih datoteka.

Kako se još uvijek rade određena testiranja i podešavanja sustava mogući su i određeni problemi kod korištenja interneta, a iste možete prijaviti na mail: gospodarstvenici.po@tel.net.ba.

Svim našim sugrađanima, kao i svim gostima u našem gradu, a posebice našim mladima, želimo ugodno korištenje bežičnog interneta.

Udruga gospodarstvenika Posušje