Binvest d.o.o. novi uvoznik i distributer Pago sokova

Binvest d.o.o. je od nedavno zastupnik ovog poznatog  međunarodnog branda čije je središte u Austriji.  Pago ima bogatu povijest koja seže u daleku 1888. godinu, kada su proizvedeni i prvi sokovi. Današnje ime Pago dobiva polovicom 20-og stoljeća, a sastavljeno je od prva tri slova obitelji Pagitz, koja je osnovala tvrtku, te od prvog slova njemačke riječi za voće (Obst).

Pago proizvodi su postali prepoznatljivi po svom intenzivnom okusu koji se dobiva isključivo zahvaljujući svojim prirodnim i originalnim sastojcima – voću koje dolazi iz cijeloga svijeta.

Sinonim za Pago je zasigurno  zelena staklena boca od 0,2 l sa žutim “twist-off” čepom. Naći ćete je u vrhunskim barovima, restoranima i hotelima zahvaljujući pakovanju savršene veličine u kojem su besprijekorno očuvana sva vrijedna svojstva voća.

PET boca od 0,33 l idealno je pakovanje za modernu gastronomiju i supermarkete. Iznimno je prikladna za ljude u pokretu i na putu.

PET boca od 0,75 l popularna je s dobrim razlogom: Savršena je za konzumaciju Pago voćnog soka kod kuće. Lagana je, otporna i idealna za hladnjak.

Pago možete potražiti u svim Binvestovim poslovnicama, te ugostiteljskim objektima kao i prodajnim centrima u vašim gradovima.

Za dodatne informacije možete se obratiti na info@binvest-po.com

Binvest