UGP: Ivan Šarić novoizabrani predsjednik Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika

0
204

U utorak, 22. prosinca 2015., održana je prva sjednica novoizabranog Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP). Na sjednici su bili svi članovi, njih devet, Ivan Pavković, Pero Lončar, Krasnodar Petrović, Ivan Šarić, Zdenko Tolušić, Damir Vican, Branimir Oreč, Ante Pavković i Želimir Čamber.

Na Dnevnom redu je bio izbor predsjednika Upravnog odbora. Nakon što je predložen od svih članova, Ivan Šarić je jednoglasno izabran za novog predsjednika Upravnog odbora Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) na period od dvije godine.

Novoizabrani predsjednik Upravnog odbora Ivan Šarić je vlasnik tvrtke Ladanušić čistoća d.o.o. i suvlasnik tvrtke Lareko d.o.o. koja je u zakupu skijališta na Risovcu –Blidinje Ski & Nature Park. Šarić se zahvalio svim članovima Udruge na povjerenju koje mu je ukazano izborom u Upravni odbor, na  nedavno održanoj izbornoj skupštini, a posebice članovima Upravnog odbora koji su ga predložili i izabrali za svog predsjednika.

Iako svi imamo previše posla u svojim tvrtkama prihvatio sam ovu poziciju, koja predstavlja i čast i obvezu, zbog izražene potpore svih članova Upravnog odbora koje izuzetno cijenim. Zahvaljujem se bivšem predsjedniku UO, članovima UO i predsjedniku Udruge na dosadašnjem trudu i radu te vjerujem da će novi UO zajedno sa svim članovima Udruge nastaviti kvalitetno djelovati u skladu s ciljevima i interesima Udruge, izjavio je Ivan Šarić nakon izbora za predsjednika.

Članovi Upravnog odbora su, na kraju sjednice, uputili zajedničku čestitku svim članovima UGP-a, svim Posušanka i Posušanima, kao i svim ljudima dobe volje, te im poželjeli sretan Božić i uspješnu Novu 2016. godinu.

FOTO

ugp