Općinski načelnik Općine Posušje u radnom posjetu poduzeću Meggle

0
166

Jučer je Općinski načelnik Branko Bago posjetio poduzeće Meggle d.o.o, vodećeg proizvođača i distributera mliječnih proizvoda u Bosni Hercegovini.

Izaslanstvo Općine Posušje dočekala je direktorica ovog vrlo uspješnog poduzeća gđa. Jadranka Penava koja je u svom obraćanju napravila kratku retrospektivu na proteklu godinu gdje je predstavila ostvarene poslovne rezultate u 2015. godini kao i planove poduzeća Meggle za 2016. godinu. Za ovakve rezultate zaslužan je stručni i sposobni menadžment Meggle BiH ali i svaki zaposlenik koji svojim predanim radom doprinosi zajedničkom rezultatu istaknula je gđa. Penava te je kazala kako tvrtka Meggle u Posušju ima sjedište Uprave društva, prodaju i ostale djelatnosti i da je u Posušju smješten skladišno-distributivni centar Meggle-a za Jugoistočnu Europu. Tema sastanka bila je i proširenje poslovnih aktivnosti ovog poduzeća u postojećoj poslovnoj zoni Osrdak.

Načelnik Bago iskoristio je ovaj susret kao priliku da gospođi Penavi čestita na priznanju za najmenadžera godine za 2015. godinu koju joj je dodijelila Agencija za izbor najmendžera BiH, jugoistočne i srednje Europe. Istakao je spremnost Općine Posušje da nastavi dobru poslovnu suradnju s poduzećem Meggle, jer je njihova investicija u poslovnu zonu Osrdak dokaz da i svjetski poznati brendovi i tvrtke žele ulagati u našu općinu. Naglasio je također da općina Posušje ima dobro razvijenu i kvalitetnu poslovnu infrastrukturu, te najavio realizaciju novih ulaganja i projekata u poslovnoj zoni Osrdak, poput izgradnje Logističkog centra za male i srednje poduzetnike u poslovnoj zoni Osrdak te završetak zapadne prilazne ceste u poslovnu zonu.

OpćinaPosušje