UGP: Interijer Lovrić d.o.o. je novi član Udruge gospodarstvenika Posušje

0
331

Interijer Lovrić d.o.o. Posušje, je novi član Udruge gospodarstvenika, a direktor i vlasnik Dragan Lovrić je predstavnik tvrtke u Udruzi.

Interijer Lovrić d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom poslovanja na prodaji širokog asortimana građevinskog materijala za unutrašnju suhu izgradnju stambenih i poslovnih prostora. Prodajni programi tvrtke su: suhomontažni sustavi, spušteni stropovi, boje i lakovi i razni alati. Osim uvozom, prodajom i distribucijom robe, Interijer Lovrić se bavi i proizvodnjom raznih limenih profila za suhogradnju.

Tvrtka je osnovana 1994. godine kao društvo jedne osobe, a danas zapošljava 14 zaposlenika. Od samih početaka  uspostavila je suradnju s najpoznatijim europskim proizvođačima suhomontažnih sustava i svih vrsta stropova.

Od nedavno, sjedište Interijer Lovrića je u vlastitom novoizgrađenom poslovnom prostoru u ulici Vukovarska bb (Južna obilaznica) u Posušju, ukupne površine 8.000 m2, od kojih je prodajno-skladišni objekt 1.000 m2, a proizvodna hala 150 m2.

Distribuciju robe do svoje četiri podružnice koje se nalaze u: Mostaru, Međugorju, Livnu i Tomislavgradu, kao i do ostalih kupaca, Interijer Lovrić vrši sa svojim voznim parkom u kojem je 10 voznih jedinica.

FOTO

ugp