UGP: Predsjednici Pavković i Šarić održali sjednice s članovima Granskih povjerenstava

0
143

U skladu sa zaključcima Upravnog odbora od 21. 1. 2016. godine, predsjednik Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP) Ivan Pavković i predsjednik Upravnog odbora Ivan Šarić, održali su prve dvije sjednice s članovima Granskih povjerenstava (GP) UGP-a  od ukupno planiranih pet. U četvrtka 11. 2. 2016., održane su sjednice GP za poljoprivredu i stočarstvo i GP za proizvodnju.

Uz predsjednike Pavkovića i Šarića na prvoj sjednici su bili: Bruno Kovač (BGL) koordinator povjerenstva, Ante Dumančić (Poljosjeme), Ante Pavković (ISAT-AP) i Tomislav Pavković (Mljekara Rakitno), a na drugoj: Mijo Begić (FeMis), Dragan Lovrić (Interijer Lovrić),  Dragan Stipić (Lager) i Miro Pavković (MPT).

Cilj održavanja sjednica je čuti mišljenje članova povjerenstava o stanju poslovnog okruženja u sektoru njihovih djelatnosti, prije svega, u našoj općini i županiji te doći do konkretnih prijedloga za otklanjanje prepreka i poboljšanja uvjeta poslovanja u cjelini, a posebice u sektoru njihovih djelatnosti.

Sjednice GP za trgovinu, GP za graditeljstvo i planiranje te GP za usluge i turizam, planiraju se održati u slijedeći desetak dana. Upravni odbor će nakon dobivenih prijedloga sa svih pet sjednica, održati sjednicu i odrediti prijedloge tema ispred Udruge gospodarstvenika za razgovor s Općinskim načelnikom i nadležnim ministrima u ŽZH te zatražiti sastanke po tim temama, kao i o drugim značajnim pitanjima, kako za gospodarstvenike, tako i za sve stanovnike Posušja.

ugp