UGP: Održana 4. sjednica Upravnog odbora

0
180

U četvrtak, 17. ožujka 2016., održana je 4. sjednica Upravnog odbora (UO) Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP). Sjednicom na kojoj je bilo osam od devet članova, predsjedao je predsjednik Ivan Šarić.

Na Dnevnom redu bilo je više točaka, a najviše vremena razgovaralo se o prijedlogu tema za sastanke s općinskim i županijskim tijelima vlasti koje je Upravni odbor dobio od Granskih povjerenstava UGP-a, koja su održala sjednice s predsjednikom UGP-a Ivanom Pavkovićem i predsjednikom UO Ivanom Šarićem tijekom veljače ove godine.

Sastanak s Općinskim načelnikom, s prijedlogom konkretnih tema za razgovor, zatražit će se početkom idućeg tjedna i članovi UO očekuju termin za sastanak najdalje za dva tjedna. Nakon tog sastanka, na isti način, ali s temama koje su u nadležnosti županije, zatražit će se sastanci i s određenim ministrima u vladi ŽZH, a najvjerojatnije, ponovno, i sastanak s Predsjednikom vlade ŽZH.

Upravni odbor je prihvatio prijedlog Vijeća mladih općine Posušje (VMP) za održavanjem sastanka između njihovih predstavnika i predstavnika UGP-a i on bi se trebao održati do kraja ožujka.

FOTO

ugp