Lager u luci Ploče preuzeo 80 od 111 kupljenih građevinskih strojeva

0
281

Član Udruge gospodarstvenika Posušje Lager d.o.o. u ponedjeljak, 1. 8. 2016., u Luci Ploče organizirao je iskrcaj ukupno 80 Hyundai strojeva-rovokopača i utovarivača, što je najveća pojedinačna isporuka u jugoistočnoj Europi. Na ovaj način Lager još jednom dokazuje svoju lidersku poziciju u prodaji građevinskih strojeva u ovom dijelu Europe.

Kao generalni zastupnik branda Hyundai, tvrtka Lager je ukupno kupila 111 strojeva, od kojih će se ostatak (31 komad) iskrcati u luci Koper.

“Ovdje se radi o novim Hyundai strojevima-rovokopačima i utovarivačima različitih modela za čiju kupnju nudimo posebne pogodnosti financiranja kako bismo našim klijentima što više izašli u susret: leasing financiranje već od nula posto kamate i troška obrade, garanciju na 2 ili 3 godine, besplatni servis, mogućnost zamjene starog stroja za novi, itd.”, kažu u Lageru, pojašnjavajući kako su ovakvi strojevi vrhunske kvalitete, branda Hyundai, uvijek potrebni kupcima koji žele ulagati u svoje poslovanje i strojeve.

lager/ugp