MEGGLE: U tijeku uspješan projekt „Kuhaj Predobro by Meggle“!

U tijeku je uspješan projekt Srednje strukovne škole Posušje –smjer kuhari i  Meggle d.o.o. Posušje, a riječ je o edukativnoj radionici koja se svakog četvrtka održava u profesionalnoj kuhinji u prostorijama  MEGGLE –a.

Učenici imaju priliku pripremati različita predjela, glavna jela i deserte u koordinaciji  sa stručnim vanjskim suradnicima. Na taj način razvijaju svoje kuharske vještine i upoznaju se sa praktičnim djelom škole koju pohađaju.

„Ideja se razvila u razgovoru sa direktorom škole g. Mariom Knezovićem, koji  je tražio donaciju za kuhinju koja bi učenicima omogućila održavanje praktične nastave. Istu smo donirali, a ujedno uvidjeli potencijal budućih kuhara. Pozvali smo ih da budu dragi gosti naše kuhinje i prođu edukaciju kroz 10ak radionica. Dosad su odrađene četiri , s tim da je jedna održana u prostorijama Srednje strukovne škole Posušje.  Do kraja školske godine planirano ih je još šest.  Entuzijazam učenika i odlična atmosfera radionice  su još jednom pokazali u da su društveno-odgovorne aktivnosti jedan od temeljnih stupova uspješnog poslovanja“, ističu iz MEGGLE tima.

FOTO

Meggle/ugp