„Posuško lito 2017“ s Meggle-om

0
178

Kulturno – zabavna te sportska manifestacija „Posuško lito“ započinje u subotu s već tradicionalnom biciklijadom „Posuški đir“. Već dugi niz godina, Meggle kao promotor i promicatelj kulturno-obrazovnog, zabavnog te sportskog života u Posušju, svakog ljeta sponzorira razne događaje u sklopu „Posuškog lita“ kao i mnoge druge manifestacije koje okupljaju posušku mladež no i mlade iz susjednih općina.

Jedna takva manifestacija je bila i utrka“Hard Enduro 2017“ koja je privukla mnoštvo ljubitelja motocikala. Meggle je natjecateljima kao i sudionicima pripremio nove proteinske proizvode Active Protein u tri odlična okusa, jagoda, vanilija i čokolada da bi imali dovoljno proteina i snage do kraja utrke. Želimo čestitati organizatorima na uspješnoj i dobro pripremljenoj utrci a pobjednicima i svim sudionicima utrke želimo mnoštvo uzbudljivih utrka uz naravno, Meggle Active Protein.

I ove godine u Posušje stiže „Operacija Kino“ u sklopu Sarajevo Film Festivala s dvije projekcije. Projekcije će biti prikazane 28. I 29. lipnja a posjetitelji će se moći zasladiti uz Meggle Milky Max čokoladno mlijeko.

Kako smo na početku spomenuli biciklijadu koja se održava ove subote, pozivamo svoje sugrađane da podrže sve sudionike ove manifestacije te da se osvježe uz Meggle proteinske proizvode. Za naše najmlađe smo pripremili Milky Max Junior mlijeko s dodatkom vitamina D i kalcija u dva neodoljiva okusa biskvita i meda.

FOTO

Meggle. Na svu sreću!