Trebinje: Svečano otvoren izložbeno-prodajni salon Vokela

0
243

Jučer, 4. listopada 2017. godine, u nazočnosti preko tisuću gostiju, u Trebinju je svečano otvoren novi izložbeno-prodajni salon najveće posuške tvrtke Vokel d.o.o.. Salon je površine 1.200 m2, a izgrađen je na površini od 5.000 m2. Izgradnju objekta od projektiranja do završetka vodio je, kao i sve ostale objekte Vokela do sada, ing. Ante Protrka.

Salon su simboličnim rezanjem vrpce otvorili: Veljko Lončar vlasnik Vokela, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, Episkop zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije te gradonačlenik Trebinja Luka Petrović.

Objekt i sve nazočne: rodbinu, zaposlenike Vokela, poslovne partnere, prijatelje i goste,  blagoslovili su don Ivo Šutalo i fra Mario Knezović.

Vokel d.o.o. je vodeća tvrtka u BiH u prodaji materijala za vodovodne instalacije, transportnih i distribucijskih vodovoda, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju. Započeo je s radom prije 28 godina s dva zaposlenika, a danas ih ima preko 250 i djeluje kroz 15 podružnica diljem BiH, Hrvatske i Crne Gore. U novom salonu u Trebinju zaposleno je 14 zaposlenika.

Prigodom otvaranja novog salona Veljko Lončar je uručio donaciju u iznosu od 5.000 KM Udruženju roditelja djece i mladih s posebnim potrebama „Sunce nam je zajedničko“ iz Trebinja.

Svečanost otvaranja izložbeno-prodajnog salona nastavljena je uz vatromet, glazbeni program s nastupom Saše Matića i hercegovačke eno-gastro specijalitete uz odličnu pripremu i poslugu zaposlenika posuških tvrtki i radnji specijaliziranih za tu vrstu usluga.

Na svečanom otvaranju bila je i većina članova Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP), koje je i Vokel član, a vlasnik i direktor Veljko Lončar je jedan od utemeljitelja UGP-a i bio je njen prvi predsjednik, a danas je član Nadzornog odbora.

FOTO

ugp