Risovac: Svečano otvoren “Blidinje Ski & Nature Park”

U nedjelju, 15. prosinca 2013. godine, službeno je započeo sa radom Blidinje Ski & Nature Park, na Risovacu u Parku prirode Blidinje. Vlasnici tvrtke Lareko d.o.o. Rakitno-Posušje, koja je zakupila skijalište Risovac na rok od 20 godina, Ivan Šarić i Damir Pavković, pozvali su i počastili veliki broj gostiju i prijatelja, među kojima je bila i većina članova  iz Udruge gospodarstvenika  Posušje kao i  predstavnici županijske i općinske vlasti. Među gostima bio je i fra  Petar Krasić, inicijator i utemeljitelj Parka prirode Blidinje.

U izvrsnoj atmosferi, koju su podgrijavali tamburaši, gosti su uživali u prekrasnom ambijentu ispod ski staze, kao i u preuređenim prostorima restorana Staza i Ski bara, konzumirajući gastronomske specijalitete obitelji Šišović: pršut, sir, kobasice te izvrsno pripremljeni grah i uštipke, a sve to uz kuhano crno vino.

Osim restorana Staza koji raspolaže sa 200 sjedećih mjesta i Ski bara, u sklopu kompleksa Blidinje Ski & Nature Park, dvadesetak metara od samog skijališta, nalazi se i pansion s 40 ležajeva. Svi objekti preuređeni su i otvoreni za sve goste od danas.

U restoranu Staza i Ski baru, kao i na stazi pod vedrim nebom, organiziran je doček Nove godine uz zabavni program. Rezervacije i sve ostale informacije dostupne su na: http://www.blidinje.biz

sb/ugp