Mostarski sajam: Lager ponovno oduševio vanjskim štandom

Devetnaesti Međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2016., koji se održavao od 12. do 16. travnja i na kojem se predstavilo više od 800 izlagača iz 24 zemlje,  zatvorio je svoja vrata. Iz uprave Sajma ističu da je  nadmašio očekivanja kako  organizatora, tako i izlagača.
Sa navedenim se slažu i u Lageru, obzirom da smo tvrtka koja redovito daje podršku ovoj manifestaciji. Kao i prethodnih godina, Lager je imao najveći vanjski štand koji je svojom atrakcijom plijenio posjetitelje od onih najmlađih koji su se slikali u viličarima do ozbiljnih poslovnih ljudi.
Kako je asortiman naše tvrtke prevelik, izlagali smo samo mali dio naše ponude i to strojeve najpoznatijih svjetskih brandova koje zastupamo: Hyundai mini rovokopače, viličare Caterpillar i Clark, ulja i maziva Champion i Dynamax, gume Titan, Bontyre i Tirangle te od rezervnih dijelova: elektrode Hyundai Welding, svjetiljke i reflektirajuće uređaje branda Was, zube i korijene za korpe,  lamele i vijence.
Osim navedenog, na sajmu smo poseban fokus stavili na vlastitu proizvodnju iz Internationala gdje smo predstavili korpe, prikolice i poluprikolice te  frezu/drobilicu. Prezentacija freze/drobilice za preradu kamena je izazvala najveće zanimanje posjetitelja obzirom da je International prvi proizvođač freza i droblica na ovim prostorima. Posjetitelji su imali različite upite jer je predstavljeni model izrazito pogodan za plantažnu sadnju, posebno smilja, a svjedoci smo kako se ovaj vid sadnje u novije vrijeme sve više razvija.
Naravno, imali smo prilike sastati se sa svojim poslovnim klijentima i prijateljima kao i ostvariti nove kontakte  s čime smo izuzetno zadovoljni.
Organizatori su nam ponovni susret, zakazali za godinu dana, na istome mjestu  na jubilarnom 20. Međunarodnom sajmu gospodarstva – Mostar 2017. na kojem će zemlja partner biti Hrvatska.

FOTO

lager/ugp