Posušje: U nazočnosti nekoliko tisuća gostiju svečano otvoren novi poslovni objekt Vokela

0
305

Jučer, 8. lipnja 2016., u nazočnosti nekoliko tisuća gostiju svečano je otvoren novi poslovni objekt najveće posuške tvrtke Vokel d.o.o. . Objekt je ukupne površine preko 9.000 m2 i u njemu će biti Uprava tvrtke i veliki moderno uređeni izložbeno-prodajni salon. Na projektu, izgradnji i opremanju sudjelovalo je više tvrtki i pojedinaca, a voditelj i koordinator izgradnje objekta bio je zaposlenik Vokela ing. Ante Protrka.

Objekt je svečano otvorio hrvatski član predsjedništva BiH Dragan Čović uz direktora i vlasnika Vokela Veljka Lončara i njegovog kuma i poslovnog partnera Leona Devetaka.

Objekt i sve nazočne: rodbinu, zaposlenike Vokela, poslovne partnere, prijatelje i goste,  blagoslovio je fra Milan Lončar.

Vokel je započeo s radom prije 27 godina s dva zaposlenika. Danas zapošljava preko 230 zaposlenika, djeluje kroz 12 podružnica širom BiH i Hrvatske. Vodeća je tvrtka u BiH u prodaji materijala za vodovodne instalacije, transportnih i distribucijskih vodovoda, keramike, sanitarija, parketa, laminata te uređaja i opreme za centralno grijanje i klimatizaciju.

Nakon svečanog otvaranja Upravne zgrade i izložbeno-prodajnog salona, uslijedilo je druženje, koje će dugo ostati zapamćeno u povijesti Posušja i po broju i sastavu gostiju, kao i kvaliteti i količini hrane i glazbenog programa čiji vrhunac je dostignut nastupom Olivera Dragojevića.

Na svečanom otvaranju bili su i svi članovi Udruge gospodarstvenika Posušje u ime kojih je predsjednik Ivan Pavković uručio poklon, povodom svečanog otvaranja novog poslovnog objekt, vlasniku Vokela Veljku Lončaru.

Vlasnik i direktor Vokela Veljko Lončar je jedan od utemeljitelja Udruge gospodarstvenika Posušje i bio je njen prvi predsjednik, a danas je član Nadzornog odbora.

FOTO

ugp