Zagreb: U hotelu Westin održana 29. Posuška večer

0
160

U subotu 26. studenoga u Kristalnoj Dvorani Hotela Westin Posušaci, njihovi prijatelji i uzvanici okupili su se na 29. Posuškoj večeri. Svojom glazbom večer je obogatila Klapa Kampanel, dašak tradicije i običaja donijeli su folkloraši Zavičajni klub hercegovačkih studenata koji su otplesali hercegovački linđo a bili su ti i stari gangaši. Tradicionalno održao se i Turnir u šijavici te bogata tombola čiji prihod ide u humanitarne svrhe.
Okupilo se u Westinu više od 450 Posušaka i gostiju među kojima i velik broj uzvanika iz javno-političkog te akademskog miljea. Voditeljski par Tomislav Mandurić i Iva Jukić odlično nas je vodio kroz cijeli program, a okupljenima su se obratili predsjednik Društva gosp. Vlado Begić, koji je ukratko ispričao o radu Društva kao i nekim budućim planovima, načelnik Općine Posušje Branko Bago a tijekom večeri pridružio nam se i Gradonačelnik Grada Zagreba gosp. Milan Bandić.

Zavičajno Društvo Posušje Zagreb zahvaljuje se svima koji su sinoć bili sa nama, kao i našim mnogobrojnim sponzorima koji su pomogli da se ova večer održi.

FOTO

ZDPZ