Binvest d.o.o. ekskluzivni distributer Underberga za BiH

0
337

Binvest d.o.o je od ove godine ekskluzivni distributer proizvođača alkoholnih pića Underberg AG, Švicarska za Bosnu i Hercegovinu.

Prema ugovoru Binvest osigurava Underbergu svoju razgranatu distributivnu mrežu, a distribucijom Underbergova asortimana proširuje i svoj asortiman pića specifičnim i svjetski poznatim proizvodima.

Underberg AG je tvrtka s tradicijom dugom više od 165 godina. 1846. godine Hubert Underberg osnovao je tvrtku  čiji su vlasnici još uvijek obitelj Underberg – sada već peta generacija.

Binvest  d.o.o. distribuirat će Underberg, njihov najpoznatiji brend,  PITÚ, brazilsko jako alkoholno piće koje se destilira od soka ručno ubrane svježe šećerne trske,  Asbach, najpoznatiji njemački brendi, te ostale poznate proizvode Underberg grupacije.

Binvest d.o.o. ovim novostima želi blagovremeno ponuditi domaćim potrošačima nove atraktivne i svjetski poznate proizvode.

Underberg, piće koje se puni u karakteristične bočice, omotane u slamnati papir, svjetski je poznati digestiv. Točan broj i identitet bilja od kojih se Underberg dobiva dobro je čuvana tajna, ali se zna da potječu iz 43 države. Underberg je proizvod iznimne kvalitete i digestivnih učinka. Prodaje se u vise od 130 zemalja u svijetu.

PITÚ je zemlja podrijetla Brazil, iz sunčane pokrajine Pernambuco. PITÚ predstavlja brazilski način života. Sa znakom crvenog Pitúa na etiketi (kojega neki zovu jastogom), Pitú je najprepoznatljiviji brend Cachaçe na svijetu. Napravljen je od svježe odrezane šećerne trske, koja je poznata po kvaliteti i izvrsno se miješa sa svježim voćem i sokom.
PITÚ se koristi za PITÚrinhu, poznato kao premium Caipirinha s PITÚom što je nacionalni koktel u Brazilu. Cachaçe je treće najprodavanije alkoholno piće u svijetu.

Asbach – brandy proizveden u Njemačkoj, premium kvalitete s internacionalnom reputacijom. Tradicija i kvaliteta su odlike ovog brandija baziranog na rieslingu. Poseban okus i bouquet stavlja Asbach uz bok najboljim svjetskim konjacima.

žč/ugp