Član UGP-a, BINVEST d.o.o., podržao rad Vijeća mladih općine Posušje !

0
384

U ponedjeljak (27. lipnja 2016. godine) u prostorijama tvrtke BINVEST d.o.o. Posušje, potpisan je Ugovor o suradnji između tvrtke BINVEST d.o.o. i  Vijeća mladih općine Posušje. Ugovor su potpisali gospođa Ivica Šušnjar, direktorica tvrtke i Mate Lončar, predsjednik Vijeća mladih općine Posušje.

Predmet Ugovora je suradnja između tvrtke BINVEST i Vijeća mladih općine Posušje, kao i međusobna podrška u radu i djelovanju kroz podršku i reklamu, koja će se izvršavati u skladu sa dogovorenom ponudom.

Tvrtka BINVEST d.o.o. Posušje osnovana je 1995. godine u Posušju. Na tržište je sutpila kao veletrgovina pićem, no vremenom je uznapredovalo do uvozno-distribucijskog poduzeća s vlastitom dostavom koja ide sve do krajnjeg kupca. Danas se Binvest razvio u široko prepoznatljivo poduzeće koje u svojoj ponudi ima i proizvode renomiranih robnih marki. Tvrtka je u vlasništvu obitelji Šušnjar, a do sada se istaknula kao snažna podrška velikom broju događanja u Posušju, ali i šire. Tvrtka zapošljava 100 zaposlenika, a kroz svoj rad uvijek je podržavala aktivne mlade ljude, te tako, i potpisivanje ovog ugovora govori tome u prilog.

Na kraju, želimo reći veliko HVALA tvrtki BINVEST d.o.o. i obitelji Šušnjar!

VMP