UGP: Susret studenata građevine i gospodarstvenika

Dana 11.07.2013. godine održana je druga sjednica Granskog povjerenstva za graditeljstvo (GPG) Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP). Na sjednici su, pored koordinatora povjerenstva, Tomislava Marića i Branimira Oreča, nazočili: Stipan Mrvelj, Zoran Lončar, Ivan Čamber te tajnik UGP-a Stjepan Bago.

Na povjerenstvu se razgovaralo o potrebi upoznavanja i uspostavljanja određene suradnje između studenata građevine iz Posušja i tvrtki članova UGP-a koje se bave graditeljstvom. Na prijedlog Branimira Oreča, vlasnika i direktora tvrtke Kror d.o.o., donesena je Odluka o organiziranju jednodnevnog susreta na koji bi bili pozvani svi studenti građevine iz Posušja, koji studiraju u Zagrebu,  Splitu i Mostaru. Susret je planiran za 24. srpnja 2013. godine s početkom u 09:00 sati, tijekom kojeg bi se organizirao posjet  tvrtkama članicama GPG-a i nekim gradilištima na kojima te tvrtke  izvode građevinski radove u Posušju.

Nakon radnog posjeta tvrtki i gradilišta, susret će biti nastavljen u Bosiljni uz ručak i zabavni program.

sb/ugp